okt
10
2022

Modern teknik för gödselhantering - del 3

Hur tar du vara på mesta möjliga av växtnäringen, del 3. 

Hur kan du minska förlusterna när du sprider flytande gödsel? Morten Toft, BioCover Data, berättar om tekniken för realtidsmäta och logga emissionsförluster av kväve i samband med spridning flytande gödsel. Därtill kommer han in på teorin för surgörning och teknik för dosering av syra under spridning. OBS - föreläsningen kommer hållas på engelska.

När: 10 oktober 10.00-11.00

Var: Gröna möten Digital mötesplats

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är lantbrukare eller rådgivare. Webbinariet är ett samarrangemang mellan SmartAgri, Hushållningssällskapet och Agroväst Gröna Möten. Inför evenemanget sänds aktuell information och länk ut till mötet till den e-postadress du anger i anmälan.

Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se 0761 07 81 73.

Anmäl dig enkelt via www.gronamoten.se senast 6 oktober.

Artikeln publicerades tisdag den 27 september 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Kan normalt betyda olika saker?

Krönika: Inflationen fortsätter att ligga på en högre nivå än vad vi under många år ansett vara normalt. Vi får gå tillbaka till tidigt 90-tal för att hitta motsvarande nivåer och riksbankerna runt om i världen höjer sina styrräntor för att motverka utvecklingen. Följden blir högre marknadsräntor och här blir det intressant att ställa sig frågan vad som är normalt? Låt oss resonera lite kring begreppet referensram.

 

Kommentera