okt
19
2022

Modern teknik för gödselhantering - del 7

Hur tar du vara på mesta möjliga av växtnäringen, del 7. 

Fungerar biostimulanter? Alexander Lilliehöök, HS, berättar om vad man sett för effekter i fältförsök med biostimulanter. Tester med biostimulanter i kycklingstall, Olle Ryegård, Agroidé, förklarar. Vad har man sett? Var och när passar det? Förutsättningar för lönsamhet?

När: 19 oktober 10.00-11.00

Var: Gröna möten Digital mötesplats Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är lantbrukare eller rådgivare. Webbinariet är ett samarrangemang mellan SmartAgri, Hushållningssällskapet och Agroväst Gröna Möten. Inför evenemanget sänds aktuell information och länk ut till mötet till den e-postadress du anger i anmälan.

Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se 0761 07 81 73.

Anmäl dig enkelt via www.gronamoten.se senast 17 oktober. 

Artikeln publicerades tisdag den 27 september 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Det är kunden som betalar

Krönika: Har du under senaste åren hört uttrycket ”Pricing power”, eller prissättningskraft på svenska? Det handlar om företag som har möjlighet att höja priserna utan att tappa marknadsandelar. I tider av inflation har begreppet aktualiserats då möjligheten för företag att föra över högre produktionskostnader på konsumenterna påverkar inflationens utveckling över tid. Hur står det till med lantbruksföretagens prissättningskraft?

 

Kommentera