okt
14
2022

Studiebesök för ökad lönsamhet i ekologisk produktion

Vill du komma igång eller utöka din verksamhet? Kom och ta del av andras erfarenheter på Tjörn.

Under tre studiebesök på mindre lantbruksföretag kommer du få ta del av andras erfarenheter inom produktion, förädling och försäljning. Vi kommer besöka Mellby lantbruk, Mölnebo odlingar och potatisodlaren Göran Samuelsson som alla är med i sammarbetskedjan och varumärket Tjörnodlat. Därefter äter vi lunch och får en presentation om möjligheterna med LEADER. Studiebesöket är kostnadsfritt.

När: 14 oktober

Var: Tjörn

Mer information och anmälan: Senast 9 oktober via https://www.lansstyrelsen.se/vastra-gotaland/om-oss/kalender/kalenderhandelser---vastra-gotaland/2022-08-29-studiebesok-for-okad-lonsamhet-i-ekologisk-produktion.html

Kontaktperson: Elin Mattsson, Länsstyrelsen i Västra Götalands län 010-224 56 78, elin.mattsson@lansstyrelsen.se

 

 

Artikeln publicerades torsdag den 29 september 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Kan normalt betyda olika saker?

Krönika: Inflationen fortsätter att ligga på en högre nivå än vad vi under många år ansett vara normalt. Vi får gå tillbaka till tidigt 90-tal för att hitta motsvarande nivåer och riksbankerna runt om i världen höjer sina styrräntor för att motverka utvecklingen. Följden blir högre marknadsräntor och här blir det intressant att ställa sig frågan vad som är normalt? Låt oss resonera lite kring begreppet referensram.

 

Kommentera