okt
26
2022

Teknikdemo på Nötcenter Viken, Falköping

Demonstration av teknik för förbättrad djurhälsa inom mjölkproduktion.

Teknikdemo på Nötcenter Viken med tema "Ny teknik för förbättrad djurhälsa inom mjölkproduktion".

Utställare: *Animals AI visar revolutionerande AI-tekniken Djurvakt som brunstövervakar djuren med kamerateknik. *Agricam visar den smarta appbaserade ketosmätaren KetosKoll och odlingslabbet Bacticam *Svensk Husdjurstjänst visar det innovativa AI-systemet Predicta som förutsäger risken för kor att bli sjuka efter kalvning *Delaval visar deras tekniknyheter, t.ex. mjölkrobotarna V300/310, hullbedömningskamera, RePro, gödselrobot, loop cleaner m.m.

När: 26 oktober kl 12.00-16.30

Var: Nötcenter Viken, Falköping

Arrangör: Rådgivarna i Sjuhärad

Evenemanget är kostnadsfritt för lantbrukare. Vi bjuder på smörgåstårta, kaffe och kaka! Goodiebags utlovas. Teknikdemon är sponsrad av EU:s Landsbygdsprogram.

Anmäl dig senast 23/10 via mail till kajsa.stahlberg@radgivarna.nu eller telefon 0325 - 618 650

Mer information: https://hushallningssallskapet.se/kalender/teknikdemo-mjolkproduktion/

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Slutpriserna för skörd 2023 - inklusive efterbetalningar

Nu är nivån klar för alla aktörers efterlikvid som är med i Jordbruksaktuellts prissammanställning över slutpriserna för leverans i skörden 2023 inklusive efterbetalningar. En lägre skörd än 2022 och med stora kvalitetsproblem blev utfallet för skörden 2023. Samtidigt föll de globala spannmålspriserna och drog med sig de svenska priserna.  Foderspannmål och oljeväxter var de som stack ut med de högsta prisnedgångarna jämfört med 2022.

 

Kommentera