okt
14
2022

Lyckas med din valletablering

Fältvandring och maskinteknik med föredrag.

En väl fungerande vall som ger hög avkastning av rätt kvalitet, är grunden i en grovfoderbaserad djurproduktion. Vad som egentligen är den rätta etableringsmetoden och de lämpligaste maskinerna för ändamålet, pågår ständig forskning och försök kring. Detta är ett tillfälle att ta del av allt från grundläggande lära, alternativa metoder, titta på aktuella försök i fält med olika såtidpunkter, samt förevisning av teknikmaskiner som finns på marknaden och hur de fungerar.

När: 14 oktober 09.30-15.00

Var: Rådde gård, SE-514 52 Länghem

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är lantbrukare, rådgivare eller student. Inför evenemanget sänds aktuell information ut till den e-postadress du anger i anmälan.

Frågor: caroline.dahren@agrovast.se eller telefon 0708-29 09 18.

Anmälan: Senast 12 oktober via www.gronamoten.se

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland och LRF.

Artikeln publicerades onsdag den 05 oktober 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Det är kunden som betalar

Krönika: Har du under senaste åren hört uttrycket ”Pricing power”, eller prissättningskraft på svenska? Det handlar om företag som har möjlighet att höja priserna utan att tappa marknadsandelar. I tider av inflation har begreppet aktualiserats då möjligheten för företag att föra över högre produktionskostnader på konsumenterna påverkar inflationens utveckling över tid. Hur står det till med lantbruksföretagens prissättningskraft?

 

Kommentera