nov
2
2022

Torkning och lagring av spannmål 2

Smart Agtech arrangerar en andra nätverksträff om torkning och lagring av spannmål då första tillfället under våren 2022 väckte stort intresse och lockade över 140 deltagare via Teams.

Detta tillfälle snävar vi in oss på torkning och ger inblickar i vad som händer inom forskning och utveckling samt några möjliga vägar framåt för en lantbrukare.

När: 2 november 13.00-15.30

Var: Digital mötesplats, Teams

Gröna möten I projektet Smart Agtech samverkar innovationsmiljöerna SmartAgri och Agtech 2030. Tillsammans med Agroväst Gröna möten samarrangeras webbinariet. Vi ser fram emot en intressant eftermiddag. Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig i första hand till lantbruksföretagare och rådgivare. Inför evenemanget sänds aktuell information och länk till mötet ut.

Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se, 0761078173.

Anmäl dig på www.gronamoten.se nedan senast 2022-10-31.

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland och LRF.

Artikeln publicerades torsdag den 20 oktober 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Det går inte att fatta fel beslut

Krönika: Brukar du tänka att det här beslutet är det optimala och sedan göra tvärtom? Nej, jag tänkte väl det. Vardagen består av många val och beslut som ska tas. En del sker medvetet och andra utan att du reflekterar över det. Vissa beslut kräver mer underlag än andra och en del går att fatta på den sköna magkänslan. Det senare behöver inte vara fel baserat på dina värderingar, men är inte optimalt i alla lägen.

 

Kommentera