nov
25
2022

Dags att skifta ägare?

Alternativa vägar till ägarskifte. 

Att sälja och köpa ett företag är komplicerat, inte minst ett lantbruksföretag. Priserna på mark, byggnader och maskinparker är ofta höga i relation till avkastningsvärdet och det kan göra det svårt för en köpare att få ihop kapital. Särskilt för unga som saknar kapital och etablerade bankkontakter. Vi bjuder in till ett frukostmöte på Ocean hotel med föredragshållare från Ludvig & Co och Falkenbergs Sparbank. Vi knyter nya kontakter och byter erfarenheter, samt tar med oss lite tips och trix hem.

När: 25 november 08.00-10.30

Var: Ocean Hotel i Falkenberg

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är företagare inom lant- och skogsbruk, markägare, rådgivare eller student. Seminariet är ett samarrangemang mellan Falkenbergs Sparbank och Agroväst Gröna Möten. Inför evenemanget sänds aktuell information till mötet ut till en e-postadress du anger i anmälan.

Vid frågor kontakta jennie.dannegren@agrovast.se eller elvira.lund@agrovast.se.

Anmäl dig i enkelt via www.gronamoten.se senast 20 november.

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland och LRF.

Artikeln publicerades fredag den 21 oktober 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Kan normalt betyda olika saker?

Krönika: Inflationen fortsätter att ligga på en högre nivå än vad vi under många år ansett vara normalt. Vi får gå tillbaka till tidigt 90-tal för att hitta motsvarande nivåer och riksbankerna runt om i världen höjer sina styrräntor för att motverka utvecklingen. Följden blir högre marknadsräntor och här blir det intressant att ställa sig frågan vad som är normalt? Låt oss resonera lite kring begreppet referensram.

 

Kommentera