okt
28
2022

Skifta Rikt - Digitalt informationsmöte

Skifta Rikt - Ledarskap & Ägarskiften, Vi berättar och svarar på dina frågor om programmet som startar 2023. 

Skifta Rikt - ett digitalt program om sju träffar där vi utbildar och lotsar enskilda eller familjer/företag i viktiga frågor kring hållbart ledarskap och framtida ägarskiften som de olika rollerna av att äga, driva, bo och relatera på gården, vad säger juridiken, bankerna och andra viktiga parter. Programstart 19/1 2023. 

När: Fredag 28 oktober kl. 15.00-15.45 

Var: ZOOM, via länk som du får efter din anmälan

Anmälan: skiftarikt@utsiktaffarsutveckling.se senast 28/10 kl. 13.00.

Mer information: http://utsiktaffarsutveckling.se/skifta-rikt/

Kontaktperson: Erika Ekesbo Andrén, skiftarikt@utsiktaffarsutveckling.se, 070-314 3189

Finansieras av Jordbruksverket. FÖR VEM? Skifta Rikt är för dig inom jordbruk, trädgård eller rennäring som: - Är företagare idag och som vill utveckla ditt ledarskap för att möta framtidens gröna företagande - Äger eller inom kort kommer att äga ett företag - Har börjat fundera över ett ägarskifte/generationsskifte - Står inför ett faktiskt ägarskifte.

Nästa programstart oktober 2023.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Vad är en agronom?

Krönika: Sommarkänslan kom till Uppsala med dunder och brak, likaså gjorde examen. Agronomekonom var ingen titel som var given i mina yngre år. I mina umgängeskretsar hemifrån eller i andra konstellationer, utanför lantbruket, är det förvånansvärt få som vet vad en agronom är, inte minst gör. Det är synd, med tanke på vilket brett spann de fem inriktningarna täcker; ekonomi, mark- och växt, livsmedel, husdjur och landsbygdsutveckling. I ärlighetens namn hade jag till en början svårt att formulera en bra förklaring för de frågvisa i min närhet, och vilka jobb en agronom kan få beroende på vilken väg denne tar. 

 

Kommentera