okt
28
2022

Skifta Rikt - Digitalt informationsmöte

Skifta Rikt - Ledarskap & Ägarskiften, Vi berättar och svarar på dina frågor om programmet som startar 2023. 

Skifta Rikt - ett digitalt program om sju träffar där vi utbildar och lotsar enskilda eller familjer/företag i viktiga frågor kring hållbart ledarskap och framtida ägarskiften som de olika rollerna av att äga, driva, bo och relatera på gården, vad säger juridiken, bankerna och andra viktiga parter. Programstart 19/1 2023. 

När: Fredag 28 oktober kl. 15.00-15.45 

Var: ZOOM, via länk som du får efter din anmälan

Anmälan: skiftarikt@utsiktaffarsutveckling.se senast 28/10 kl. 13.00.

Mer information: http://utsiktaffarsutveckling.se/skifta-rikt/

Kontaktperson: Erika Ekesbo Andrén, skiftarikt@utsiktaffarsutveckling.se, 070-314 3189

Finansieras av Jordbruksverket. FÖR VEM? Skifta Rikt är för dig inom jordbruk, trädgård eller rennäring som: - Är företagare idag och som vill utveckla ditt ledarskap för att möta framtidens gröna företagande - Äger eller inom kort kommer att äga ett företag - Har börjat fundera över ett ägarskifte/generationsskifte - Står inför ett faktiskt ägarskifte.

Nästa programstart oktober 2023.

Artikeln publicerades onsdag den 26 oktober 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Det är kunden som betalar

Krönika: Har du under senaste åren hört uttrycket ”Pricing power”, eller prissättningskraft på svenska? Det handlar om företag som har möjlighet att höja priserna utan att tappa marknadsandelar. I tider av inflation har begreppet aktualiserats då möjligheten för företag att föra över högre produktionskostnader på konsumenterna påverkar inflationens utveckling över tid. Hur står det till med lantbruksföretagens prissättningskraft?

 

Kommentera