jan
26
2023

Gård & Djurhälsans Nötköttsseminarium 2023

Onlineseminarium

Gård & Djurhälsans Nötköttsseminarium 2023 är ett modernt och framstående seminarium där alla som deltar ska tjäna på det! Vi upprepar förra årets succé och kör online, så att ALLA kan vara med, oavsett var i landet du befinner dig.

Årets tema: RÄTT RUSTAD FÖR FRAMTIDEN! Under dagen får vi lära oss mer om hur vi ska rusta vår vallodling för framtiden på bästa sätt, hur vi kan rusta oss när det gäller framtidens inhysning av ungnöt och hur vi bl.a. kan rusta oss på bästa sätt inför kalvningssäsongen. Vi gör också en utblick i Europa samt tar en titt på lantbruket in i framtiden. 

När: 26 januari 2023, klockan 10:00 till 16:00

Var: Online

Pris för deltagande: 600 kr

Läs mer & anmäl dig här.  

Artikeln publicerades torsdag den 03 november 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Kan normalt betyda olika saker?

Krönika: Inflationen fortsätter att ligga på en högre nivå än vad vi under många år ansett vara normalt. Vi får gå tillbaka till tidigt 90-tal för att hitta motsvarande nivåer och riksbankerna runt om i världen höjer sina styrräntor för att motverka utvecklingen. Följden blir högre marknadsräntor och här blir det intressant att ställa sig frågan vad som är normalt? Låt oss resonera lite kring begreppet referensram.

 

Kommentera