feb
1
2023

Affärsmodellsinnovation inom livsmedelskedjan

Träff om affärsmodellsinnovation för dem som arbetar inom livsmedelskedjan i norra Sverige, med fokus på spannmåls- och potatisodling.

När: 1-2 februari, lunch till lunch

Var: Öjebyn Agro Park alternativt Framnäs Folkhögskol. Digital medverkan är också möjlig.

Arrangör: Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbottens genom projekt Kompetenscentrum mat i norr samt Landsbygdsnätverket, i samverkan med Länsstyrelsen Norrbotten och Region Norrbotten.

Mer information och anmälan: Senast 25 januari via följande länk.  

Frågor: Carolin Vallgren, carolin.vallgren@hushallningssallskapet.se | 070-333 56 31

 

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Kommer ursprungsmärkningen göra skillnad?

Krönika: Att göra medvetna val när man handlar är inte alltid lätt, att göra det på restaurang är garanterat ännu svårare. Från och med den första mars 2025 måste restauranger kunna redogöra för köttets ursprung. Syftet med föreskriften är att konsumenterna lättare ska kunna göra medvetna val även på restaurang. Ett medvetet val behöver dock inte innebära att det är svenskt kött som konsumenten väljer att beställa in.

 

Kommentera