Så uppnår vi mer lokal mat i de offentliga köken
Temadag
Visste du att från och med 1 februari har upphandlingar under tröskelvärdet 2 Mkr en förenklad formalia? Det ger ett enklare anbudsförfarande, vilket gör det möjligt för mindre leverantörer och flera lokala företag att lämna anbud.
Under denna temadag får du både exempel och inblick i upphandlingsprocesser, både från uppköpares och leverantörers perspektiv. Välkommen att ta del av erfarenheter från företag, kostchefer och politiker om hur vi kan utveckla det lokala näringslivet genom de offentliga köken!
När: 2023-01-20 klockan 08:30 - 13:30
Plats: Slätten | Vreta Kluster AB, Klustervägen 11, 590 76 Vreta Kloster, Sverige
Kontakt:Helene Oscarsson | helene.oscarsson@vretakluster.se
Läs mer och anmäl dig här. Sista anmälningsdag: 2023-01-13