feb
22
2023

Temadag odling 2023

Vädret och odlingssystemens påverkan

Ta chansen att möta tv-meteorologerna Johan Groth och Maria Augutis från StormGeo som tillsammans med Scandinavian Farmers, Fredrik & Ann Tidström och Erik Sundell nu utvecklar väderprognoser anpassade för lantbruket och om hur vädret påverkar både odling och världsmarknaden. Vi får även en inblick i hur årsmånen avgör effekten av växtnäring och hur det påverkar strategierna. Vidare kommer vi ta upp intressanta vägar för reglering av ogräs men även titta på framtidens kemiska växtskydd med frågor som resistens och bildanalys.

Plats: Vara Konserthus.

Anmälan senast den 15 februari via www.gronamoten.se, inför evenemanget sänds aktuell information till mötet ut till en e-postadress du anger i anmälan. 

Evenemanget är och vänder sig till dig som är lantbruksföretagare, odlare, eller rådgivare. Seminariet är ett samarrangemang mellan VÄXTAB, Scandinavian Farmers och Agroväst Gröna Möten.

Varmt välkommen!

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland och LRF.

Artikeln publicerades tisdag den 17 januari 2023

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste