apr
27
2023

Instagram för landsbygdsföretagare

Lär dig använda sociala medier som ett verktyg för att sälja sina tjänster och marknadsföra sitt företag.

En kanal som har blivit populär och som är ett bra sätt att nå ut via är Instagram. På den här föreläsningen får du lära dig hur du som landsbygdsföretagare kan använda dig av Instagram på bästa sätt. Hur skapar du bra innehåll, hur kan du använda dig av stories och vilka hasthags fungerar bäst är bara några av de saker du får ta del av. Vi pratar även om vilka tider på dygnet det är bäst att publicera ett inlägg och vad du kan göra för att öka dina möjligheter att nå ut till fler.

Föreläsningen vänder sig till dig som har eller vill starta företag på landsbygden.

När: 27 april

Var: Digitalt via Skype.

Mer information och anmälan: Senast 20 april: https://www.lansstyrelsen.se/vastra-gotaland/om-oss/kalender/kalenderhandelser---vastra-gotaland/2023-04-27-instagram-for-landsbygdsforetagare.html

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Vem bestämmer vem det är som har rätt att vara bonde? 

Krönika: På 60-talet premierade lantbruks­nämnden ett urval av gårdar som kunde få bidrag för investeringar samt låga räntor på sina lån. Dessa gårdar rustades upp i koncentrerad rationalisering (KR) medan granngårdarna många gånger fick stänga ladugårdsdörrarna och arrendera ut marken. Efter inträdet i EU, blev betesputsen ett verktyg för att den bortvalda bonden fortsatt kunna ha kvar marken och ta igen jordbruksstödet. Vilket har lett till ytterligare svårigheter i norrländska bygder att utvidga produktionsgårdarnas arealer. 

 

Kommentera