aug
30
2023

Livsmedelsklustret möte 3

Besök hos Fazer i Lidköping.

Efter semesterperioden är det dags för vår tredje träff i livsmedelsklustret. Vi kommer att fortsätta att lägga vårt fokus på kompetensförsörjning som är en stor och viktig fråga. Denna gång träffas vi hos Fazer AB i Lidköping, som har bjudit in oss att se deras verksamhet.  Campus Västra Skaraborg kommer också att berätta om kommande ny utbildning och föra en dialog kring kompetensfrågor.

När: 30 augusti 13.00-16.30

Var: Fazer Bageri Lidköping

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är företagare, livsmedelsproducent, rådgivare eller entreprenör.

Seminariet är ett samarrangemang mellan Lidköpings kommun, SLU Holding, Lantmännen, Science Park Skövde och Agroväst Gröna Möten.

Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se.

Viktigt att du anmäler dig senast 27 augusti via Lidköpings kommuns hemsida. 

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland, LRF och Nötkreatursstiftelsen.

Artikeln publicerades måndag den 19 juni 2023

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Det är kunden som betalar

Krönika: Har du under senaste åren hört uttrycket ”Pricing power”, eller prissättningskraft på svenska? Det handlar om företag som har möjlighet att höja priserna utan att tappa marknadsandelar. I tider av inflation har begreppet aktualiserats då möjligheten för företag att föra över högre produktionskostnader på konsumenterna påverkar inflationens utveckling över tid. Hur står det till med lantbruksföretagens prissättningskraft?

 

Kommentera