sep
19
2023

Ekologisk certifiering av livsmedel

På vår kursdag går vi igenom regler och mervärden för eko-certifiering av livsmedel.

Funderar du på att eko-certifiera din livsmedelsförädling? Kom då på vår kursdag. Vi pratar om regler och mervärden samt vad du behöver tänka på. En hel del av de produkter som odlas eller föds upp på ekologiskt certifierade gårdar förädlas och säljs som konventionellt producerad mat.

Vi reder ut hur regelverket ser ut och pratar om vilka mervärden du kan få med en certifierad produkt. Med på kursen är representanter från KRAV och certifieringsorgan. Vi träffas mellan 9:00 och 16:00 på Vara Folkhögskola.

Dagen är avgiftsfri och vi bjuder på fika och lunch.

Varmt välkommen med din anmälan på Länsstyrelsen i Västra Götalands hemsida senast den 12 september: https://q.ja.se/dFYK1

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

En småskalig grönsaksodlares tankegångar

Krönika: Även om vintern bitvis kan kännas långdragen och seg för en grönsaksodlare så behövs den verkligen. Den behövs för vila, reflektion, planering och organisering. Man behöver landa och tänka klart. När säsongen väl brakar igång så behöver man rutiner och en genomtänkt plan att luta sig mot, annars tar man allt på volley vilket bygger för stress, ogenomtänkta beslut och ett sämre ekonomiskt resultat. Jag är glad att det inte redan är april.

 

Kommentera