okt
11
2023

Workshop Biogas - Nuntorp

Workshop riktade mot kommunerna och lantbrukarna och ska ses som en kunskapshöjande aktivitet kring biogas och vilka utmaningar och möjligheter vi står inför när det gäller substrat, produktionssiter, avsättning, genomförandetid mm. 

Vi har bjudit in Länsstyrelsen och vi bjuder också in intresserade biogasproduktionsföretag och biogaskunder inom transport/industrin och det marina.

När: 11 oktober 09.00-12.00

Var: Gröna Klustret Nuntorp Gård Brålanda

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till lantbrukare, biogaskonsumenter- och producenter samt kommunala samhällsplanerare och är ett samarrangemang mellan BiogasSSV, Bioze, Gröna Klustret och Kommunalförbunden i Fyrbodal/Borås Sjuhärad och Skaraborg och Agroväst Gröna Möten.

Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se, 0761078173.

Anmälan: Senast 5 oktober via https://innovatum.confetti.events/workshop3-biogas-i-vr-region-utmaningar-och-mjligheter?fbclid=IwAR0DcG1Lz9bTbaN-D2hL9q8yOQc9XXVxu_KCkOgqb_4e39jwlcTfNU1ocA0

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland, LRF och Nötkreatursstiftelsen.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste