okt
11
2023

Webbinarium om ekologisk certifiering av kaninköttproduktion

Under kvällen går vi genom hur ekocertifiering av kaninprod går till samt mervärden vid försäljning.

Funderar du på att certifiera din kaninproduktion? Vid webbinariet får du lära dig mer om certifieringen från producent, certifieringsorgan och rådgivare. Under kvällen får du veta mer om hur den ekologiska produktionen och certifieringen går till och vad det innebär. Malin Sundmark, ekologisk kaninproducent, berättar om sin väg till certifiering. Certifieringsorganet KIWA är med under kvällen och informerar om certifieringen och svarar på frågor. Yvonne Norlen, rådgivare på Länsstyrelsen, ger dig mer kunskap om vilka mervärden det kan ge att certifiera din produktion. Kursen vänder sig till kaninproducenter.

När: 11 oktober 18.00-20.00

Var: Kostnadsfritt webbinarium 

Mer information och anmälan: Länsstyrelsen i Västra Götalands hemsida senast den 9 oktober: https://www.lansstyrelsen.se/vastra-gotaland/om-oss/kalender/kalenderhandelser---vastra-gotaland/2023-10-11-webbinarium-om-ekocertifiering-av-kanin.html

Artikeln publicerades torsdag den 14 september 2023

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Det är kunden som betalar

Krönika: Har du under senaste åren hört uttrycket ”Pricing power”, eller prissättningskraft på svenska? Det handlar om företag som har möjlighet att höja priserna utan att tappa marknadsandelar. I tider av inflation har begreppet aktualiserats då möjligheten för företag att föra över högre produktionskostnader på konsumenterna påverkar inflationens utveckling över tid. Hur står det till med lantbruksföretagens prissättningskraft?

 

Kommentera