Farmers First säljer Krone digitalt

Farmers First har etablerat ett distributionsavtal med Krone. Detta samarbete ska möjliggöra för lantbrukare att köpa Krone-maskiner helt digitalt via Farmers Firsts plattform.

Krones utbud av lantbruksmaskiner kommer numera gå att köpa digitalt via Farmers First plattform. Foto: Krone

Lantbrukare som köper maskiner digitalt ska erbjudas stöd från ett landsomfattande verkstadsnätverk för överlämning, underhåll och reparationer. Enligt Farmers First markerar detta steg en betydelsefull utveckling inom lantbrukssektorn.

Lantbruksmaskiner säljs digitalt i allt större utsträckning. ”Med Farmers First tar vi nu steget in i framtiden genom att erbjuda en effektiv och modern köpupplevelse av nya lantbruksmaskiner, med Krone som senaste tillskott i vår portfölj”, skriver Farmers First i ett pressmeddelande.

Göra det enklare

– Med vår plattform vill vi öka lantbrukarnas tillgång till maskiner genom sunda konkurrensmöjligheter, tydlig prissättning, enkel tillgång till viktig information och med tillgång till ett riktigt stort nätverk av lokala verkstäder och mekaniker. Vi vill göra det enklare för svenska lantbrukare att få tillgång till högkvalitativa maskiner och teknik, så att de kan välja rätt utrustning för deras verksamhet. Det är en spännande digital resa som vi ser fram emot att göra, säger Roger Wahlberg, medgrundare av Farmers First.

Samarbete med verkstäder

Farmers First har etablerat nära samarbeten med etablerade verkstäder över hela Sverige för att säkerställa en smidig leverans, service och reparation maskinerna. Reservdelar och tillbehör för Krones maskiner, både nya och äldre modeller, kommer att vara tillgängliga via dessa verkstäder.

– Farmers Firsts tillvägagångssätt bygger på en toppmodern digital strategi som samverkar med en hög närvaro av lokala verkstäder vilket gör att vi kan öka vår tillgänglighet och möjlighet att ge bättre stöd till lantbrukare över hela Sverige, säger Markus Westerkamp, Krones säljchef i norra Europa. 

Om Farmers First

Farmers First är en aktör inom digitala lösningar för lantbruksmaskiner. Företaget grundades med målet att göra det enklare för lantbrukare att hitta och köpa maskiner, med information tillgänglig dygnet runt och allt på ett ställe. Enligt Farmers First finns det dessutom inga exklusivitetsavtal, vilket de menar gör att tillgängligheten för olika maskiner ökar så att lantbrukaren har möjlighet att välja rätt maskin och teknik för deras verksamhet.

Källa: Farmers First

Ausrine Öhrström
Ausrine Öhrström
Tel: 019-16 64 64
E-post: ausrine@ja.se

 

Artikeln publicerades fredag den 22 september 2023

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste