okt
5
2023

Avant visning på axima i Jönköping

Provkör och prata med produktexperter från Nordfarm om vad Avant kan göra för dig

Välkommen på vår AVANT-dag torsdagen den 5 oktober, där vi visar bland annat Avant 528, 860, 225.

Provkör och prata med produktexperter från Nordfarm om vad Avant kan göra för dig på områden som skog och vedhantering, i djurstallar etc.

Stanna på lunch, vi serverar soppa!

Speciellt för Avant är midjestyrning där du sitter på framdelen av midjan istället för det mer traditionella där du sitter på bakdelen. Detta har en rad fördelar där bland annat sikten blir betydligt bättre då du hamnar så långt fram att du ser ner längs lyftbommen och redskapsfästet.

Avant har även en stum midja som ökar stabiliteten. Välkommen till vår Avant-dag för att provköra och höra mer om Avants fördelar!

Tid och Plats: Torsdag 5 oktober Kl 11-15 Axima Jönköping Granitvägen 9 https://www.axima.se/visning-av-avant-i-jonkoping/

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Vad är en agronom?

Krönika: Sommarkänslan kom till Uppsala med dunder och brak, likaså gjorde examen. Agronomekonom var ingen titel som var given i mina yngre år. I mina umgängeskretsar hemifrån eller i andra konstellationer, utanför lantbruket, är det förvånansvärt få som vet vad en agronom är, inte minst gör. Det är synd, med tanke på vilket brett spann de fem inriktningarna täcker; ekonomi, mark- och växt, livsmedel, husdjur och landsbygdsutveckling. I ärlighetens namn hade jag till en början svårt att formulera en bra förklaring för de frågvisa i min närhet, och vilka jobb en agronom kan få beroende på vilken väg denne tar. 

 

Kommentera