nov
30
2023

Hur får vi bönan till bordet?

Workshop på temat svenskodlade baljväxter. Fokus kommer vara på odlares försäljning och marknadsstrategier.

När: 30 november 09.00 – 15.00
Vart: Alnarp, Green Innovation Park
Arrangör: Projekt Bönan till bordet, Lokala Baljväxter LoBa och SLU Partnerskap Alnarp
Sista anmälningsdag: 25 november 2023
Mer information och anmälan:  https://partnerskapalnarp.slu.se/konf/20231130.aspx

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Kommer ursprungsmärkningen göra skillnad?

Krönika: Att göra medvetna val när man handlar är inte alltid lätt, att göra det på restaurang är garanterat ännu svårare. Från och med den första mars 2025 måste restauranger kunna redogöra för köttets ursprung. Syftet med föreskriften är att konsumenterna lättare ska kunna göra medvetna val även på restaurang. Ett medvetet val behöver dock inte innebära att det är svenskt kött som konsumenten väljer att beställa in.

 

Kommentera