dec
1
2023

Besöksnäring i skogen

- PÅ ETT HÅLLBART SÄTT

Besöksnäring i skogen är ett viktigt ekonomiskt bidrag i Västra Götaland, genom turism och rekreation. Hur kan en skog brukas med rekreation i åtanke?

Och hur ser relationen ut mellan besöksnäringsföretagen och markägarna? Det är viktigt att balansera besöksnäringens behov med både skogsbruket och bevarandet av skogens ekosystem, för att säkerställa att skogen fortsätter att vara tillgänglig och välmående för framtida generationer.

Plats: Gröna Möten digital mötesplats Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är lantbruksföretagare, rådgivare eller entreprenör. Seminariet är ett samarrangemang mellan projektet Arena Skog och Agroväst Gröna Möten.

Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se. Viktigt att du anmäler dig senast 30 november via www.gronamoten.se.

Länk och information sänds ut på förmiddagen samma dag som evenemanget är till den mailadress du anger vid anmälan.

Varmt välkommen!

#hushållningssällskapet Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland, LRF, Nötkreatursstiftelsen, Sparbanksstiftelsen Lidköping och Sparbanksstiftelsen Skaraborg.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Slutpriserna för skörd 2023 - inklusive efterbetalningar

Nu är nivån klar för alla aktörers efterlikvid som är med i Jordbruksaktuellts prissammanställning över slutpriserna för leverans i skörden 2023 inklusive efterbetalningar. En lägre skörd än 2022 och med stora kvalitetsproblem blev utfallet för skörden 2023. Samtidigt föll de globala spannmålspriserna och drog med sig de svenska priserna.  Foderspannmål och oljeväxter var de som stack ut med de högsta prisnedgångarna jämfört med 2022.

 

Kommentera