feb
7
2024

Att hantera stress inom lantbruk

På denna inspirationsdag vill vi ge er som arbetar inom de gröna näringarna verktygen för att kunna identifiera och ändra er situation till det bättre och kunna dra i bromsen innan stressen blir farlig.

Dagen syftar till att kunna se tecken för stress tidigt och få enkla verktyg till att minska på belastningen för att ge tid åt återhämtning. Vi kommer att fokusera på lösningar i stället för det som är dåligt och fokus ligger på förebyggande arbete mot stress och hitta svagheter i organisationen. Dagen kommer även att handla om hur man som anhörig eller rådgivare kan möta och stötta någon som mår dåligt.

Möt Björn Rudman, en erfaren terapeut specialiserad på stress och stressrelaterad psykisk ohälsa. Björn kommer att genom sin unika kombination av beprövade terapimetoder och personliga erfarenheter hjälpa till att ge verktyg för att få en hållbar och fungerande vardag. Vi får också lyssna till Lotta Bäckberg, LRF Bondeomsorg, om hur de kan stötta lantbruksföretagare. Fredrik Tidström och Erik Sundell ger sin bild av hur de har hanterat stress.

Var: Sjömarkens IF Sjömarken Borås

När: 7 februari

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är lantbrukare, företagare inom de gröna näringarna, rådgivare eller anhörig.

Vid frågor kontakta caroline.dahren@agrovast.se eller telefon 0708-29 09 18.

Anmälan: Senast 1 februari via www.gronamoten.se

OBS! Gröna Möten Halland organiserar samåkning till evenemanget. Samåkning från motet i Falkenberg samt Varberg Nord. Om du vill åka med, skriv det i meddelanderutan när du anmäler dig. Skriv om du vill åka med från Falkenberg eller Varberg.

Frågor: emma.svensson@agrovast.se eller elvira.lund@agrovast.se. 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste