mar
21
2024

Få kontroll över ditt lantbruksföretag

En dag om ekonomi, likviditet och att tänka framåt. 

Många inom de gröna näringarna upplever det som utmanande att ta tag i ekonomin på gården. Det är vanligt att man håller allt i huvudet och tidigare har det kanske fungerat, men efter det påfrestande året som varit märker man att det inte längre är hållbart. Att komma igång kan kännas trögt, och det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig för att få hjälp.

Målet med dagen är att få verktygen för att börja hantera sin ekonomi och att komma igång, och även ge inspiration om hur man kan räkna på sitt lantbruksföretag och tänka i lite andra banor.

När: 21 mars 09.00-15.30

Var: Herrljunga Hotell och konferens

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är lantbrukare, företagare inom de gröna näringarna eller rådgivare. Ett samarrangemang mellan Framgångsrikt företagande och Agroväst Gröna möten i projektet KLIV.

Anmälan: Senast 14 mars via www.gronamoten.se.

Vid frågor kontakta caroline.dahren@agrovast.se eller telefon 0708-29 09 18. 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Intensiv period för landets superhjältar

Krönika: När jag får frågan vilken årstid som är min favorit har våren alltid varit mitt självklara svar. Våren är den årstid som alltid legat mig närmast hjärtat. De som känner likadant gör säkert det på grund av att dagarna blir längre, att fågelsång kan höras från tidig morgon till sen kväll och på grund av att naturen återigen börjar ta färg. Men även fast jag också uppskattar fågelsång och långa, soliga dagar så är inte det anledningen till att jag tycker att våren är extra speciell. 

 

Kommentera