mar
15
2024

Distanskurs Marknadsinriktad nötköttsproduktion

Är du intresserad av en distanskurs i marknadsinriktad nötköttsproduktion?

Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) ger kursen Marknadsinriktad nötköttsproduktion och har fokus på nötköttsproduktion under svenska förhållanden med tyngdpunkt på bl.a. olika uppfödningsmodeller, utfodring och ekonomi. Vi kommer också att besöka gårdar och testa på hullbedömning. Kursen är en distanskurs på kvartsfart mellan 2 september 2024 - 19 januari 2025 och omfattar 7,5 hp.

Två fysiska träffar i Skara, en obligatorisk och en frivillig. Det obligatoriska tillfället är en tredagarsträff i anslutning till en helg. Den frivilliga träffen är en tvådagars helgträff som genomförs om tillräckligt många vill delta.

Exakt datum för träffarna meddelas senare.

Förkunskapskrav är grundläggande behörighet för högskolestudier. Kursen är kostnadsfri men självkostnadspris kan förekomma för deltagaren i samband med studiebesök och aktiviteter som köttprovsmakning.

Mer information finns att läsa på kurshemsidan: https://student.slu.se/studier/kurser-och-program/kurssok/kurs/HV0190/10050.2425/Marknadsinriktad-notkottsproduktion/

Sista dagen att söka är 15 april 2024.

Anmälan görs på www.antagning.se, sök på kursens namn, HV0190 Marknadsinriktad nötköttsproduktion.

Vid frågor kontakta annelie.carlsson@slu.se eller 0511-671 37

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Intensiv period för landets superhjältar

Krönika: När jag får frågan vilken årstid som är min favorit har våren alltid varit mitt självklara svar. Våren är den årstid som alltid legat mig närmast hjärtat. De som känner likadant gör säkert det på grund av att dagarna blir längre, att fågelsång kan höras från tidig morgon till sen kväll och på grund av att naturen återigen börjar ta färg. Men även fast jag också uppskattar fågelsång och långa, soliga dagar så är inte det anledningen till att jag tycker att våren är extra speciell. 

 

Kommentera