apr
20
2024

Optimera din nötköttsproduktion

Effektivisera din produktion. 

Under det senaste året har många lantbrukare genomgått ett pressat läge med höga priser på insatsvaror och höga räntekostnader. När det gäller nötköttsproduktionen så finns det ett stort behov av att effektivisera produktionen utan att för den delen börja tumma på viktiga delar i produktionen. Under eftermiddagen går vi igenom områdena grovfoder och produktionsuppföljning.

Vi kommer även få höra de senaste från SNP Prisportal. Vi börjar evenemanget med lunch. Är du intresserad av att lära dig mer om avel på gårdsnivå? Missa då inte det enskilda evenemanget som är på förmiddagen.

När: 20 april 12.30 - 16.30

Var: Quality Hotel i Vänersborg

Förmiddagen samarrangeras av VÄXA, Nötköttsproducenter i Väst och Agroväst Gröna möten. Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till lantbrukare.

Mer information och anmälan: Senast 14 april, ange gärna om ni deltar på båda passen. 

Vid frågor kontakta oskar.reineling@agrovast.se. Välkomna! EFTERMIDDAGSPASS Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland, LRF, Nötkreatursstiftelsen, Sparbanksstiftelsen Lidköping, Sparbanksstiftelsen Skaraborg och Fyrbodals kommunalförbund.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste