apr
17
2024

Maskindemo med fokus på alternativa bränslen

Välkommen att provköra och höra mer om hur du kan ställa om mot ett fossilfritt arbete!

Arbeta tystare och mer miljömedvetet med alternativa bränslen som el och biogas. Vi visar grävmaskiner och traktorer från New Holland och hjullastare från JCB. Vi visar även en del andra maskiner för ett effektivt arbete inom Entreprenad, Park- och markskötsel. Välkommen att provköra och höra mer om hur du kan ställa om mot ett fossilfritt arbete!

Vi visar följande maskiner på plats: New Holland ED 12 – kit med släpkärra, JCB 36C+ , 3,5 ton, ( grävmaskin) JCB 60 C PRO, 6 ton, (grävmaskin) New Holland E25X, 2,5 ton, Eldrift – NYHET! JCB 403, Eldrift JCB 409 New Holland T6.180 MP Biogas New Holland T4.75 S New Holland T5.100 HD

När: Onsdag 17 april 10.00-15.00

Var: Skogslotten 1, 605 99 Norrköping 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Vem är politikernas bästa vän?

Krönika: Höj självförsörjandegraden, öka beredskapen, stärk livsmedelsförsörjningen! Förslagen om hur detta kan göras är många, men på andra sidan av samma mynt exploateras mark årligen. Det är förvisso ett annat tema på krönika än det jag tänkt, men det knyter an till ämnet. Vem är politikernas bästa vän? Vad jag förstår ska aktuella kapitel i miljöbalken utredas och förhoppningsvis leda mot ett starkare skydd av jord- och skogsbruksmark. Då kan markägare förhoppningsvis slippa årsvisa tvister mot maktgalna bolag som yrkar på att de ska tillgodose väsentliga samhällsintressen. Vad är det, om det inte är att skydda den brukbara mark som finns?

 

Kommentera