maj
20
2024

Säker djurhantering

Att hantera nötkreatur kan vara ett riskmoment. Djur som i normalfallet anses snälla och välhanterade kan i stressade situationer plötsligt och snabbt bli rentav farliga. 

Det finns flera olika sätt och platser att hantera djuren på och det är inte alltid lätt att vara förutseende. På denna träff kommer vi göra ett besök hemma hos Bo Rahmberg. Hans breda och mångfacetterade bakgrund inom djurhantering och lantbruk ger honom en unik insikt och expertis som är mycket värdefull för alla som är intresserade av moderna och säkra metoder för att hantera nötkreatur. Hans erfarenheter från arbete på en traditionell ranch i Kanada, guidning vid storviltsjakter, rodeo, samt hans arbete som ambulansförare, har tillsammans format hans förståelse för vikten av säkerhet och effektivitet i djurhantering.

När: 20 maj 18.30 - 20.30

Var: Kulla Ranch i Veddige

Anmälan: Senast 16 maj via www.gronamoten.se.

Evenemanget är kostnadsfritt och samarrangeras av Sjuhärads Nötköttsföretagare och Agroväst Gröna Möten. Det vänder sig till dig som är lantbrukare, nötköttsproducent, rådgivare samt företags- och myndighetsrepresentanter.

Vid frågor kontakta caroline.dahren@agrovast.se eller telefon 0708-29 09 18.

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland, LRF, Nötkreatursstiftelsen, Sparbanksstiftelsen Lidköping, Sparbanksstiftelsen Skaraborg och Fyrbodals kommunalförbund.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste