maj
21
2025

Elektronisk identifiering i slakterierna - 4

Hur kan eid i köttproduktionen leda till bättre arbetsmiljö och ökad lönsamhet?

Elektronisk identifiering kan generera flera fördelar inom köttproduktionen såsom exempelvis lägre arbetsåtgång, bättre arbetsmiljö och förbättrad produktion. I en serie digitala träffar kommer vi utforska hur nöt- och lammproduktion kan förbättras och effektiviseras med EID. Under denna sista del kommer vi få höra mer om hur elektronisk identifiering kan implementeras i slakteriet med ökad spårbarhet som följd. Under våren har vi arrangerat en serie med fokus på elektronisk identifiering. Detta är sista delen. De andra finns inspelade och kan hittas på Agroväst youtubekanal:

25 februari – Väga djur med elektronisk identifiering

25 mars – Produktionsuppföljning med elektronisk identifiering

23 april – Utfodring med elektronisk identifiering

21 maj – Slakterierna med elektronisk identifiering

Plats: Gröna möten digital mötesplats i Teams Evenemanget är kostnadsfritt och arrangeras av SmartAgri och Agroväst Gröna Möten. Evenemanget vänder sig till lamm- och nötköttsproducenter, rådgivare och andra med intresse i köttproduktion. Vid frågor kontakta oskar.reineling@agrovast.se. Information och länk sänds ut dagen innan som evenemanget är till den mailadress du anger. Viktigt att du anmäler dig senast 18 maj via www.gronamoten.se. Varmt välkommen!

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland, LRF, Nötkreatursstiftelsen, Sparbanksstiftelsen Lidköping, Sparbanksstiftelsen Skaraborg och Fyrbodals kommunalförbund.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste