Information om radannonser

Information om radannonser

Med Jordbruksaktuellts radannonser bokar du enkelt din annons som når ut till Sveriges alla lantbrukare (Jordbruksaktuellt delas ut i 78 500 ex) och på nätet.

 

Hur bokar jag min annons?

Du kan boka annons via internet, brev, e-post och telefon. Vi rekommenderar bokning via internet som är billigast och ger möjlighet att inkludera bilder till internetannonsen och/eller tidningsannonsen. Vid bokning på annat sätt än via internet tillkommer faktureringsavgift om 40 kr+moms.


Måste jag ha en e-postadress?

Ja, du måste ha en e-postadress. Anlednigen är att du får betalningsinformation, en bekräftelse på din annons samt en kod för att kunna ta bort annonsen.

 

Varför måste jag fylla i rubrik och annonstext för både tidningen och nätet?

På internet har du möjlighet att utan extra kostnad publicera mycket mer information än i tidningen.

 

När publiceras min annons?

Din annons publiceras direkt på nätet, för tidning gäller närmaste utgivningsdag. (var 14:e dag). Du ansvarar själv för att innehållet är korrekt och legalt. Vi förbehåller oss rätten att stänga av annonsörer som inte sköter sig samt att ta bort annonser som vi inte uppfattar som seriösa eller anständiga. Vi registrerar från vilken dator din bokning görs

 

Vad händer om jag har sålt min vara innan tidningen kommer ut?

Om du sålt din vara innan tidningen går till tryck så kan vi ta bort annonsen eller skriva ”Såld” i annonsen. I så fall måste du kontakta oss via mail eller telefon. Vi betalar inte tillbaka pengar.

 

Kan jag ta bort annonsen när jag har sålt min vara?

Du får ett bekräftelsemejl till den e-postadress du uppger när du lägger in din annons. I det mejlet finns information om hur du kan ta bort din annons.

 

Ring eller maila gärna om du har fler frågor:

info@ja.se

019-16 61 30

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Mjölkbonde - att vara eller att inte vara

DEBATT. Det har varit ett kaosartat år där marknaden i stort sett har kraschat. Pandemi, krig och inflation. Priserna på foder, gödning och diesel har varierat från dag till dag - ibland från timme till timme. Jag har kritiserat systemet. Politiken. Forskningen. Och även lantbrukarna. Jag har många gånger frågat mig själv om avvecklingen av vår svenska bondekår faktiskt är den utveckling lantbruket så länge har väntat på.

Kommentera