Scan startar blogg

För att få en tätare dialog med konsumenter och intressenter startar Scan i dag en blogg. Innehållet i bloggen kommer att handla om mat, kött- och charkkunskap, miljö och djuromsorg samt ta upp aktuella mediedebatter.

Med bloggen tar Scan ytterligare ett steg på vägen mot ett transparant företag och ger på ett enkelt sätt mer insyn i verksamheten, skriver de i ett meddelande.
- Kommunikation idag handlar om dialog, och med bloggen bjuder vi in till en direkt och öppen dialog, säger Margareta Thorgren, kommunikationsdirektör Scan AB.

De som bloggar är Margareta Thorgren, kommunikationsdirektör, Olov Osmark, Miljö- och Djuromsorgschef, Annelie Lundell, Kvalitetschef, Janne Nordlund, Matforum, Laila Romu, produkt & trender.

Blogg-adressen är: blogg.scan.se
Artikeln publicerades måndag den 30 november 2009

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

”Vi når inte utveckling genom att bara sänka blicken ner i vår torva”

Krönika: Höst. Vindstilla, fuktig, relativt varm och grå höst. Eller blåsigt rivig. Eller frusna lövkrisp. När dansken skördar sin gröda, så höstar han. Hösten är resultatens tid, efter ett långt odlingsår. Nu får man sin belöning eller sin bestraffning efter de åtgärder man vidtagit efter bästa förmåga. I och med att odling är en cirkulär rörelse, så bär skörden också med sig sitt eget utsäde (både kanske bokstavligt och bildligt) inför nästa säsong. Nästa år är en naturlig följd av detta år.

 

Kommentera