Scan startar blogg

För att få en tätare dialog med konsumenter och intressenter startar Scan i dag en blogg. Innehållet i bloggen kommer att handla om mat, kött- och charkkunskap, miljö och djuromsorg samt ta upp aktuella mediedebatter.

Med bloggen tar Scan ytterligare ett steg på vägen mot ett transparant företag och ger på ett enkelt sätt mer insyn i verksamheten, skriver de i ett meddelande.
- Kommunikation idag handlar om dialog, och med bloggen bjuder vi in till en direkt och öppen dialog, säger Margareta Thorgren, kommunikationsdirektör Scan AB.

De som bloggar är Margareta Thorgren, kommunikationsdirektör, Olov Osmark, Miljö- och Djuromsorgschef, Annelie Lundell, Kvalitetschef, Janne Nordlund, Matforum, Laila Romu, produkt & trender.

Blogg-adressen är: blogg.scan.se
Artikeln publicerades måndag den 30 november 2009

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Nu våras det för lantbruket

Krönika: Äntligen har våren kommit! Ett säkert vårtecken är att det nu är full fart ute på fälten. Hur är det möjligt att alla som har mark att bruka blir som små spralliga barn på julafton, så fort de ser den förste som ger sig ut på sina fält? Det tycker jag är härligt, för äntligen lever landsbygden igen! Det som däremot dämpar vårkänslan är det pågående kriget i Ukraina och de ännu större prisstegringar som skett sedan sist ni läste mina ord. Tänk om vi vetat då att det värsta ännu inte hänt.

 

Kommentera

Hur kommer det sig att det ofta är djur precis överallt?

Krönika: Jag har under mina ändå ganska få år i branschen (jag vet ju väldigt många som hållit på med lantbruk längre än vad jag har levt…) börjat snickra på en mental checklista inför stallbygge. Oron i världen gör ju som alla vet att prisläget är otroligt ovisst. Det jag har att komma med som framtidsspaning om just det, är ingenting som inte andra vet mycket bättre. Därför tänkte jag skriva ner min lilla checklista istället.

 

Kommentera