Scan startar blogg

För att få en tätare dialog med konsumenter och intressenter startar Scan i dag en blogg. Innehållet i bloggen kommer att handla om mat, kött- och charkkunskap, miljö och djuromsorg samt ta upp aktuella mediedebatter.

Med bloggen tar Scan ytterligare ett steg på vägen mot ett transparant företag och ger på ett enkelt sätt mer insyn i verksamheten, skriver de i ett meddelande.
- Kommunikation idag handlar om dialog, och med bloggen bjuder vi in till en direkt och öppen dialog, säger Margareta Thorgren, kommunikationsdirektör Scan AB.

De som bloggar är Margareta Thorgren, kommunikationsdirektör, Olov Osmark, Miljö- och Djuromsorgschef, Annelie Lundell, Kvalitetschef, Janne Nordlund, Matforum, Laila Romu, produkt & trender.

Blogg-adressen är: blogg.scan.se
Artikeln publicerades måndag den 30 november 2009

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Som man bäddar får man ligga

Krönika: Snart är det sommarlov för alla som i framtiden ska försörja oss. Några vet vad de vill jobba med, andra inte. En del har sommarjobb, andra inte. Många gånger leder sommarjobbet till insikter, både om arbetsliv och sig själv. För att möta framtida behov behöver rekryteringsunderlaget för rådgivare till lantbruket breddas. Hur många sommarjobb skapas det egentligen inom de gröna näringarna som tillsätts utanför familjekretsen? 

Kommentera