Scan startar blogg

För att få en tätare dialog med konsumenter och intressenter startar Scan i dag en blogg. Innehållet i bloggen kommer att handla om mat, kött- och charkkunskap, miljö och djuromsorg samt ta upp aktuella mediedebatter.

Med bloggen tar Scan ytterligare ett steg på vägen mot ett transparant företag och ger på ett enkelt sätt mer insyn i verksamheten, skriver de i ett meddelande.
- Kommunikation idag handlar om dialog, och med bloggen bjuder vi in till en direkt och öppen dialog, säger Margareta Thorgren, kommunikationsdirektör Scan AB.

De som bloggar är Margareta Thorgren, kommunikationsdirektör, Olov Osmark, Miljö- och Djuromsorgschef, Annelie Lundell, Kvalitetschef, Janne Nordlund, Matforum, Laila Romu, produkt & trender.

Blogg-adressen är: blogg.scan.se
Artikeln publicerades måndag den 30 november 2009

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Funderat på vad som är standard – nu och i framtiden?

Krönika: ”Det här är standard” säger säljaren och du känner en trygghet i att du åtminstone får samma erbjudande som alla andra som köper produkten, varken mer eller mindre. Du vet vad du får men vad betyder en viss standard? Ställer du frågan till SIS, Svenska Institutet för Standarder, så upplyser de dig om att en standard är en gemensam lösning på ett återkommande problem. Visste du ens att du hade ett problem när du skulle köpa produkten? Eller betyder det något annat.

 

Kommentera