Prenumerationsvillkor maskinmarknadstidningen

Så här fungerar din prenumeration:

Som ny prenumerant av Maskinmarknaden-tidningen får de 100 första som tecknat sig för en helårsprenumeration (fyra nummer) en premie. Denna skickas separat 3-4 veckor efter att vi har registrerat din betalning, om inget annat anges i erbjudandet. Prenumerationen tecknas per år och tidningen skickas till dig portofritt på utgivningsdagen.
Vi reserverar oss för pris-, moms- och portoändringar, utsålda varor samt ändringar av prenumerationsvillkoren.
Prenumerationserbjudandena gäller inte i utlandet. Jordbruksaktuellt Sverige AB förbehåller sig rätten att godkänna varje beställning. Vi accepterar endast beställningar från personer över 18 år. Om du är under 18 år behöver vi en skriftlig beställning med målsmans underskrift.
Maskinmarknaden-tidningen kommer ut med fyra nummer per år.

Uppsägning:

Du kan när som helst säga upp din tillsvidareprenumeration. Observera att du måste säga upp prenumerationen för att den ska avslutas. Utebliven betalning betraktas inte som en uppsägning. Om du returnerar din tidning måste du ändå betala för den.

Betalning:

Vi sänder dig en faktura tillsammans med första tidningen, vilket du ska använda för att betala din prenumeration före förfallodagen. Om betalningen uteblir skickar vi dig en påminnelse. Vid en eventuell andra påminnelse tillkommer 50 kronor och vid en tredje påminnelse ytterligare 50 kronor.

Ändring av prenumerationen:

Om du har ändringar rörande din prenumeration, t.ex. adressändring, ändring av betalningsperiod, gör du dessa enklast genom att mejla info@ja.se eller ring 019-166130. Tänk på att det är ditt eget ansvar att anmäla adressändring vid flyttning, då vi inte får något automatiskt besked om detta. Skulle du i samband med utebliven adressändring inte få din försändelse, eftersänds tidningarna efter att du kontaktat oss, varvid du får stå för de extra portoutläggen.
Du kan kontakta oss måndag till fredag 8–17 för personlig betjäning.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Framtiden bestäms här och nu – i alla fall till viss del

Krönika: Barn, kommer ni ihåg när vi flög utomlands på semestern? Detta kan mycket väl bli en fråga som ställs när familjen sitter framför datorn och kollar på semesterbilder i framtiden. Pandemins effekter på våra vanor kommer att få långtgående konsekvenser. Semesterresorna är bara en del av allt som ställs i ny dager. I den nya världen efter Covid 19 kanske det inte är möjligt att förflytta sig lika enkelt och billigt som förr i världen. Vill konsumenterna ens tillbaka till hur det var tidigare? Vad blir det nya normala och vad har detta med Sveriges gröna näringar att göra?

 

Kommentera