Distanskurs Marknadsinriktad får- och lammköttsproduktion

Kursen Marknadsinriktad får- och lammköttsproduktion har fokus på får- och lammköttsproduktion under svenska förhållanden med tyngdpunkt på bl.a. olika uppfödningsmodeller, utfodring, köttkvalitet och ekonomi. Vi kommer att besöka gårdar, testa på hullbedömning och eventuellt köttprovsmakning! Kursen är en distanskurs på kvartsfart mellan 21 Jan – 9 Jun 2019 och omfattar 7,5 hp. De obligatoriska träffarna kommer genomföras i Skara v. 8 och v. 17. Varje träff kommer vara två-tre dagar i anslutning till en helg. Förkunskapskrav är grundläggande behörighet för högskolestudier. Kursen är kostnadsfri men självkostnadspris kan förekomma för deltagaren i samband med studiebesök och aktiviteter som köttprovsmakning.

Mer information finns att läsa på kurshemsidan: https://student.slu.se/studier/kurser-och-program/kurser/?sprak=sv&anmkod=30188.1819

Sista dagen att ansöka är 15 oktober 2018. Ansökan görs på www.antagning.se.

Vid frågor kontakta: annelie.carlsson@slu.se 0511-671 37 eller karin.wallin@slu.se 0511-671 38

Artikeln publicerades -

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste