Handelsvägar för småskalig och lokal livsmedelsproduktion

Alltfler uppskattar den lokala maten, både bland konsumenter och inom restaurang-näringen. Det finns ingen affärsmodell som fungerar för all småskalig livsmedels-produktion utan det gäller att hitta den modell som passar producenter och kunder i deras lokala sammanhang. Är du småskalig producent och går i tankar om att öka eller bredda din verksamhet? Funderar du på vilken avsättningskanal du ska välja, vart du ska börja?

När: 20 februari

Var: Villa Strömsfors, Svenljunga

Läs mer och anmäl dig på gronamoten.se senast 18 januari 2019.

Arrangör: Gröna Möten, Lokalproducerat i Väst och Borås Stad och görs inom ramen för EU-projektet REFRAME.

Kontaktperson: Ulrika Åkesson, Agroväst; ulrika.akesson@agrovast.se Gröna Möten Sjuhärad är ett Leader Sjuhärad projekt.

Artikeln publicerades -

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Jordbruk är mer än förenklade val

Vi producerar ägg hemma på gården. Vi har 14 höns. Eller, det är inte riktigt sant, för ganska många av dem är ju tuppar. Och fyra av dem är faktiskt ankor om man nu skall vara lite petig. Ankor är som höns men värper lite sämre, och äter lite mer. Det känns fantastiskt bra att gå ut och plocka egna ägg till frukost. Eller att föda upp dem på matrester. Jag tror att våra höns har det ganska bra. Men efter några år som äggproducent kan jag också se några svagheter med den småskaliga produktionsinriktningen vi valt.

Kommentera