Handelsvägar för småskalig och lokal livsmedelsproduktion

Alltfler uppskattar den lokala maten, både bland konsumenter och inom restaurang-näringen. Det finns ingen affärsmodell som fungerar för all småskalig livsmedels-produktion utan det gäller att hitta den modell som passar producenter och kunder i deras lokala sammanhang. Är du småskalig producent och går i tankar om att öka eller bredda din verksamhet? Funderar du på vilken avsättningskanal du ska välja, vart du ska börja?

När: 20 februari

Var: Villa Strömsfors, Svenljunga

Läs mer och anmäl dig på gronamoten.se senast 18 januari 2019.

Arrangör: Gröna Möten, Lokalproducerat i Väst och Borås Stad och görs inom ramen för EU-projektet REFRAME.

Kontaktperson: Ulrika Åkesson, Agroväst; ulrika.akesson@agrovast.se Gröna Möten Sjuhärad är ett Leader Sjuhärad projekt.

Artikeln publicerades -

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Nya landsbygdsministern behöver tillföra tillit och dialog

En ny landsbygdsminister är på plats med uppdraget att jobba vidare med livsmedelsstrategin. När jag frågar mina medlemmar, lantbrukare och livsmedelsföretagen om de hittills har upplevt effekter och resultat från livsmedelsstrategin blir svaret att det har gått åt motsatt håll. Vad är det för fel som sker på vägen? I många fall är de uppsatta målen till branschens fördel. Men administration och byråkrati försvårar, kontrollavgifterna ökar och tilliten är mindre eller i princip noll enligt de lantbrukarne och företag som jag för dialog med.

Kommentera