Skogsdag Axima Grästorp

Välkommen till en dag i skogens tecken! Vi visar vedmaskiner, traktorer, fyrhjulingar, skogsvagnar, miniskotare och Husqvarnas skogssortiment.

Lasse Strandell demokör flera motorsågsnyheter från Husqvarna och Linn Arvidsson (LoggingLinn) visar upp sina skills i Logging – tävlingsklasser i motorsågning.

Maskiner och leverantörer på plats, bland annat Airrex som visar flera modeller av praktiska dieselvärmare. Det bjuds på en liten bit mat och det finns fina erbjudanden i butik! 

När: 2 februari kl 10-14 

Var: Axima AB Odinsgatan 15 467 40 Grästorp 

Mer information: https://www.axima.se/skogsdag-axima-grastorp-2/

Artikeln publicerades -

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Nya landsbygdsministern behöver tillföra tillit och dialog

En ny landsbygdsminister är på plats med uppdraget att jobba vidare med livsmedelsstrategin. När jag frågar mina medlemmar, lantbrukare och livsmedelsföretagen om de hittills har upplevt effekter och resultat från livsmedelsstrategin blir svaret att det har gått åt motsatt håll. Vad är det för fel som sker på vägen? I många fall är de uppsatta målen till branschens fördel. Men administration och byråkrati försvårar, kontrollavgifterna ökar och tilliten är mindre eller i princip noll enligt de lantbrukarne och företag som jag för dialog med.

Kommentera