Produktutveckling ger ökad lönsamhet för småskaligt mejeri

Göran från Nyströms Smak, leder oss i workshopen där vi får grundkunskaperna i att ysta ost. Vi vänder oss till mjölkproducenter som redan driver småskaligt mejeri eller har för avsikt att starta och som är intresserade av ystning.

Workshopen är kostnadsfri, uteblivelse debiteras då antalet platser är begränsat.

När: 21 februari

Var: Studieförbunden Vuxenskolan, Borås

Läs hela programmet och anmäl dig senast 14 februari via gronamoten.se. 

Kontaktperson: Cecilia Faktus, Lokalproducerat i Väst, cecilia@lpiv.se 

Detta är ett samarrangemang mellan Gröna Möten, Lokalproducerat i Väst och Studieförbundet Vuxenskolan. Workshopen görs inom ramen för EU-projektet REFRAME.

Artikeln publicerades -

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Nya landsbygdsministern behöver tillföra tillit och dialog

En ny landsbygdsminister är på plats med uppdraget att jobba vidare med livsmedelsstrategin. När jag frågar mina medlemmar, lantbrukare och livsmedelsföretagen om de hittills har upplevt effekter och resultat från livsmedelsstrategin blir svaret att det har gått åt motsatt håll. Vad är det för fel som sker på vägen? I många fall är de uppsatta målen till branschens fördel. Men administration och byråkrati försvårar, kontrollavgifterna ökar och tilliten är mindre eller i princip noll enligt de lantbrukarne och företag som jag för dialog med.

Kommentera