Skogsdag Axima Floby

Välkommen till en dag i skogens tecken! Det visas vedmaskiner, traktorer, fyrhjulingar, skogsvagnar, miniskotare och Husqvarnas skogssortiment.

Husqvarnas representant i World Logging Championship, Anton Petersson visar upp sina skills i Logging, tävlingsklasser i motorsågning.

Under dagen kan man spela Husqvarnas Limberjack, VR-spelet där du själv kan testa dina kunskaper i kvistning. Snabbast tid vinner en Husqvarna 445 eT (värde 6 000 kronor inkl. moms).

Maskiner och leverantörer på plats, bland annat Södra skogsägare som fokuserar på säkerhet i skog.

Det bjuds på korv och bröd och i butiken finns specialerbjudanden. 

När: 16 februari kl 9-13

Var: Axima AB Industrigatan 3 521 51 Floby 

Mer information: https://www.axima.se/skogsdag-axima-floby-2/

Artikeln publicerades -

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Nya landsbygdsministern behöver tillföra tillit och dialog

En ny landsbygdsminister är på plats med uppdraget att jobba vidare med livsmedelsstrategin. När jag frågar mina medlemmar, lantbrukare och livsmedelsföretagen om de hittills har upplevt effekter och resultat från livsmedelsstrategin blir svaret att det har gått åt motsatt håll. Vad är det för fel som sker på vägen? I många fall är de uppsatta målen till branschens fördel. Men administration och byråkrati försvårar, kontrollavgifterna ökar och tilliten är mindre eller i princip noll enligt de lantbrukarne och företag som jag för dialog med.

Kommentera