Export av livsmedel – marknad och möjligheter!

Regeringen gör den största satsningen någonsin på svensk livsmedelsexport. Det är en viktig del i genomförandet av livsmedelsstrategin som handlar om jobb och tillväxt, och att öka den svenska livsmedelsproduktionen på ett hållbart sätt. Seminariet vänder sig till större och mindre lantbruksföretag. På seminariet deltar bland annat Johan Krallis Anell, från Näringsdepartementet och Magnus Lindahl, Östsvenska Handelskammaren. 

När: Måndag 25 februari 12.15 – 16.15

Var: Grinda Gårdsglass Grinda Säteri 1 642 96 Malmköping

Anmälan och mer information: https://simplesignup.se/event/146926-export-av-livsmedel-marknad-och-moejligheter senast 21 februari 

Kontakt: Cilla Krantz cilla@agrosormland.se 070 - 384 64 24 http://www.agrosormland.se/

Artikeln publicerades -

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Vår bransch behöver ett marknadslyft och en positiv säljångest

Krönika: Konsumenten köper inte svenskt och lokalproducerat av barmhärtighetsskäl, man köper det för att man förstår och gillar det. Men, kostar det mycket mer, då är det inte så säkert att den svenska varan åker ner i korgen ändå. Trots att man kanske har råd. Det läggs mycket mindre pengar på mat idag än för 50 år sedan. Här kommer behovet av försäljning, förhandlingsförmåga och ett generellt marknadslyft i branschen in.

Kommentera