Export av livsmedel – marknad och möjligheter!

Regeringen gör den största satsningen någonsin på svensk livsmedelsexport. Det är en viktig del i genomförandet av livsmedelsstrategin som handlar om jobb och tillväxt, och att öka den svenska livsmedelsproduktionen på ett hållbart sätt. Seminariet vänder sig till större och mindre lantbruksföretag. På seminariet deltar bland annat Johan Krallis Anell, från Näringsdepartementet och Magnus Lindahl, Östsvenska Handelskammaren. 

När: Måndag 25 februari 12.15 – 16.15

Var: Grinda Gårdsglass Grinda Säteri 1 642 96 Malmköping

Anmälan och mer information: https://simplesignup.se/event/146926-export-av-livsmedel-marknad-och-moejligheter senast 21 februari 

Kontakt: Cilla Krantz cilla@agrosormland.se 070 - 384 64 24 http://www.agrosormland.se/

Artikeln publicerades -

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Framtiden bestäms här och nu – i alla fall till viss del

Krönika: Barn, kommer ni ihåg när vi flög utomlands på semestern? Detta kan mycket väl bli en fråga som ställs när familjen sitter framför datorn och kollar på semesterbilder i framtiden. Pandemins effekter på våra vanor kommer att få långtgående konsekvenser. Semesterresorna är bara en del av allt som ställs i ny dager. I den nya världen efter Covid 19 kanske det inte är möjligt att förflytta sig lika enkelt och billigt som förr i världen. Vill konsumenterna ens tillbaka till hur det var tidigare? Vad blir det nya normala och vad har detta med Sveriges gröna näringar att göra?

 

Kommentera