Det digitala djuret

Precision Livestock Farming (PLF) är hett i Europa och utvecklingen går i ett rasande tempo. Organisationerna inom SLU-campusområdet i Skara lyfter frågan och bjuder in dig med intresse för digitalisering kopplat till animalieproduktion. Behovet av kunskapsutbyte om digital teknik mellan lantbruksforskning och företag inom de gröna näringarna är stort. Vi vill träffa dig för att föra dialogen och utvecklingen framåt. Det digitala djuret är en seminarieserie med fokus på teknisk kompetens och aktuell forskning inom djurhållning, köttkvalitet, hälsa och djurvälfärd.

När: 27 mars 09.30-16.00

Var: Gothia Science Park konferens, Skövde

Mer information och anmälan senast 20 mars via denna länken. 

Seminariet är kostnadsfritt. Uteblivelse debiteras med 200:-/deltagare.

Bakom satsningen "Det digitala djuret" står SLU Holding, SLU Götala nöt- och lammköttsforskning och Agroväst och seminariet sker inom ramen för flera olika forsknings- och innovationsprojekt. Detta är det första av tre seminarium som kommer arrangeras under 2019 under temat Det Digitala Djuret.

Gröna Möten finansieras av Sparbanken Skaraborg och Skaraborgs Kommunalförbund.

Kontaktperson: Ulrika Åkesson, Agroväst, ulrika.akesson@agrovast.se

Artikeln publicerades -

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

”Hold on little girl...”

Krönika: Hon har väl knappast undgått någon, denna lilla flicka som reser med båt och tåg världen över för att göra klimatets röst hörd, Greta. Fint och fantastiskt på många sätt. Hon vill att beslutsfattare i världen ska göra något drastiskt för att stoppa klimatförändringarna som blivit allt påtagligare. Man behöver inte vara agronom, forskare eller hjärnkirurg för att koppla dessa till fossila utsläpp, industrialism och globalisering. Däremot är inte alla överens om vad dessa beslutsfattare bör göra. 

Kommentera