Det digitala djuret

Precision Livestock Farming (PLF) är hett i Europa och utvecklingen går i ett rasande tempo. Organisationerna inom SLU-campusområdet i Skara lyfter frågan och bjuder in dig med intresse för digitalisering kopplat till animalieproduktion. Behovet av kunskapsutbyte om digital teknik mellan lantbruksforskning och företag inom de gröna näringarna är stort. Vi vill träffa dig för att föra dialogen och utvecklingen framåt. Det digitala djuret är en seminarieserie med fokus på teknisk kompetens och aktuell forskning inom djurhållning, köttkvalitet, hälsa och djurvälfärd.

När: 27 mars 09.30-16.00

Var: Gothia Science Park konferens, Skövde

Mer information och anmälan senast 20 mars via denna länken. 

Seminariet är kostnadsfritt. Uteblivelse debiteras med 200:-/deltagare.

Bakom satsningen "Det digitala djuret" står SLU Holding, SLU Götala nöt- och lammköttsforskning och Agroväst och seminariet sker inom ramen för flera olika forsknings- och innovationsprojekt. Detta är det första av tre seminarium som kommer arrangeras under 2019 under temat Det Digitala Djuret.

Gröna Möten finansieras av Sparbanken Skaraborg och Skaraborgs Kommunalförbund.

Kontaktperson: Ulrika Åkesson, Agroväst, ulrika.akesson@agrovast.se

Artikeln publicerades -

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Laglöst agerande hotar kolets kretslopp

Sociala medier i all ära. Verkligen. Men det som sprids där med hjälp av en snabb knapptryckning – ja, ibland blir man ju faktiskt orolig på riktigt. Jag undrar ofta om källkritik är någonting som försvinner så fort man läser något på internet, som kan vara skrivet av vem som helst, när som helst och framförallt med vilken skev agenda som helst. Bilder, filmer och påståenden delas hej vilt utan minsta tvekan över sanningshalten. För allting som någon annat har delat är ju sant, eller hur? 

Kommentera