Fördubblad livsmedelsexport till 2030 – hur då?

Seminarium på KSLA om livsmedelsexport och om hur livsmedelssektorns aktörer gemensamt kan nå målet om en fördubbling av exporten.

När 23 april 13.00-16.00

Var: Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien, Drottninggatan Stockholm
Mer information: Sista anmälan 17 april via https://bit.ly/2UIGolk

 

Artikeln publicerades onsdag den 20 mars 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Vår bransch behöver ett marknadslyft och en positiv säljångest

Krönika: Konsumenten köper inte svenskt och lokalproducerat av barmhärtighetsskäl, man köper det för att man förstår och gillar det. Men, kostar det mycket mer, då är det inte så säkert att den svenska varan åker ner i korgen ändå. Trots att man kanske har råd. Det läggs mycket mindre pengar på mat idag än för 50 år sedan. Här kommer behovet av försäljning, förhandlingsförmåga och ett generellt marknadslyft i branschen in.

Kommentera