Genom att tänka nytt och ändra på gårdens rutiner kan du få dina djur att växa bättre. Under kursen går vi igenom hur du lyckas med din vallodling och vikten av att man har koll på vilka djur som får vilket foder och hur kan man använda det foder man har skördat på bästa sätt. Kursen vänder sig till både ekologiska och konventionella producenter.

Medverkande: Mia Lindkvist, rådgivare lantbruksdjur, Mias lantbruksrådgivning, Henrik Nätterlund, växtodlingsrådgivare, HS Konsult AB, Karl-Fredrik Leijonhufvud, Göksholms gård

När: Torsdag 4 april, kl. 09:00-14:00

Var: Restaurang Goda Rum, Kumla

Mer information: www.lansstyrelsen.se/orebro/kalender

Kontaktperson: Ann-Sofie Hedberg, ann-sofie.hedberg@lansstyrelsen.se eller 010-224 84 26

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Framtiden bestäms här och nu – i alla fall till viss del

Krönika: Barn, kommer ni ihåg när vi flög utomlands på semestern? Detta kan mycket väl bli en fråga som ställs när familjen sitter framför datorn och kollar på semesterbilder i framtiden. Pandemins effekter på våra vanor kommer att få långtgående konsekvenser. Semesterresorna är bara en del av allt som ställs i ny dager. I den nya världen efter Covid 19 kanske det inte är möjligt att förflytta sig lika enkelt och billigt som förr i världen. Vill konsumenterna ens tillbaka till hur det var tidigare? Vad blir det nya normala och vad har detta med Sveriges gröna näringar att göra?

 

Kommentera