Gröna Mötens premiärevenemang på Gröna Klustret Nuntorp kommer att bygga vidare på dialogen om livsmedelsstrategins betydelse för lokal tillväxt och långsiktigt hållbart företagande inom de gröna näringarna. Möt kostchef Nathalie Thorstensson som arbetat långsiktigt med att öka andelen regional mat på tallriken. Lyssna till Malin Jakobssons erfarenheter att nå ut till de offentliga köken med produkterna från Dalsspira. Pernilla Fischerström, Länsstyrelsen, ger oss viktig information om hur offentlig upphandling av livsmedel fungerar i praktiken.

När: 24 april

Var: Gröna Klustret Nuntorp, Brålanda

Mer information: www.gronamoten.se Kontaktperson:

Vid frågor om evenemanget kontakta Ulrika Åkesson, ulrika.akesson@agrovast.se, 0703-105630.

Gröna Möten Sjuhärad möjliggörs genom medel från Fyrbodals kommunalförbund.

Senaste

Kravet på yrkeslivserfarenheten får aldrig försvinna

I skrivandet stund är det den 1 maj och här på Alnarp har den traditionsenliga karnevalen precis genomförts. I dag har jag spelat fotboll, haft kuddkrig på stocken och utkämpat slaget om Plaskan tillsammans med mina älskade samojeder och de där ändå rätt trevliga skåningarna i andra laget. Och såklart åkt i karnevalståget ihop med det ena konstigare fordonet efter det andra, som det ägnats en vecka åt att för det första få att starta, ryka så mycket som möjligt och låta högre än bilen bredvid. 

Kommentera