apr
24
2019

Vägen för lokal råvaruproducent till den offentliga måltiden

Gröna Mötens premiärevenemang på Gröna Klustret Nuntorp kommer att bygga vidare på dialogen om livsmedelsstrategins betydelse för lokal tillväxt och långsiktigt hållbart företagande inom de gröna näringarna. Möt kostchef Nathalie Thorstensson som arbetat långsiktigt med att öka andelen regional mat på tallriken. Lyssna till Malin Jakobssons erfarenheter att nå ut till de offentliga köken med produkterna från Dalsspira. Pernilla Fischerström, Länsstyrelsen, ger oss viktig information om hur offentlig upphandling av livsmedel fungerar i praktiken.

När: 24 april

Var: Gröna Klustret Nuntorp, Brålanda

Mer information: www.gronamoten.se Kontaktperson:

Vid frågor om evenemanget kontakta Ulrika Åkesson, ulrika.akesson@agrovast.se, 0703-105630.

Gröna Möten Sjuhärad möjliggörs genom medel från Fyrbodals kommunalförbund.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Toppliste-nivå på produktionen trots gamla byggnader

Med temat ”Svensk grisproduktion – en framtidsbransch” gick Alnarps grisdag av stapeln i mitten av oktober. Dagen bjöd på allt från en utblick till Bryssel till rapporter från doktorander, senaste nytt på regelfronten och inspiration från grisföretagare. En av dem var Edward Friberg, som delade med sig av sina erfarenheter – bara två år efter att han själv satt på åhörarplats som lantmästarstudent.

Kommentera