Ägarskifte och/eller företagsutveckling med en mentor

Kom och inspireras till utveckling av företaget eller för att ta nästa steg till ett ägarskifte inom lantbruk- eller trädgårdsföretagande. Linda från Ästad Vingård berättar om hur företaget gick från traditionellt lantbruk till prisbelönt företag för sin miljö i Norden. José Coevert, mjölkbonde och glassproducent från Björketorp och Holland, berättar om hur mentorprogrammet utvecklat företaget. Erika Ekesbo Andrén, UTSIKT affärsutveckling, ansvarig mentorprogram Hållbara Ledare informerar om det kostnadsfria programmet. En enklare måltid serveras och arrangemanget är kostnadsfritt då det finansieras av Landsbygdsprogrammet.

När: 24 april 17.00-19.30

Var: Ästad Vingård, Tvååker i Halland

Mer information: http://utsiktaffarsutveckling.se/coachning-hallbart-ledarskap/ https://www.facebook.com/events/604804736668182/

Anmälan senast 23 april till mentor@utsiktaffarsutveckling.se Vid sen avanmälan uttas en kostnad om 300 kr ex moms.

Kontaktperson: Erika Ekesbo Andrén, Mentor Hållbara Ledare 070-314 3189.

Artikeln publicerades -

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Vart tog sunt förnuft vägen?

Krönika: Man funderar en hel del vid flyghavresökandets långa dagar, promenerandes på fälten. Förnöjsamhet råder över grödornas tillstånd just i år, det ser bra ut så här långt. Det räcker ju inte för att nå framgång, men det ger förnöjsamhet just för stunden. Vi måste ha bättre villkor för näringen, tjäna mer pengar för att kunna göra nödvändiga investeringar och generationsväxla. Vad är det egentligen som går trögt, vad behöver förbättras och vad är den svenska modellen? 

 

Kommentera