Ägarskifte och/eller företagsutveckling med en mentor

Kom och inspireras till utveckling av företaget eller för att ta nästa steg till ett ägarskifte inom lantbruk- eller trädgårdsföretagande. Linda från Ästad Vingård berättar om hur företaget gick från traditionellt lantbruk till prisbelönt företag för sin miljö i Norden. José Coevert, mjölkbonde och glassproducent från Björketorp och Holland, berättar om hur mentorprogrammet utvecklat företaget. Erika Ekesbo Andrén, UTSIKT affärsutveckling, ansvarig mentorprogram Hållbara Ledare informerar om det kostnadsfria programmet. En enklare måltid serveras och arrangemanget är kostnadsfritt då det finansieras av Landsbygdsprogrammet.

När: 24 april 17.00-19.30

Var: Ästad Vingård, Tvååker i Halland

Mer information: http://utsiktaffarsutveckling.se/coachning-hallbart-ledarskap/ https://www.facebook.com/events/604804736668182/

Anmälan senast 23 april till mentor@utsiktaffarsutveckling.se Vid sen avanmälan uttas en kostnad om 300 kr ex moms.

Kontaktperson: Erika Ekesbo Andrén, Mentor Hållbara Ledare 070-314 3189.

Artikeln publicerades -

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Nyhetsbrev

Senaste

Herre eller tjänare

Krönika: Hur står det till med din beställarkompetens? I en värld som företagare där många saker tenderar att bli allt mer komplicerade räcker det egna sunda bondförnuftet inte alltid till, även om det räcker bra långt. Nya tekniker, nya trender, nya uppföljningsverktyg med mera, riskerar att bara bli spännande (och dyra) om du inte vet vad du kan få ut av dem. De som säljer in dem har alla argument och fördelar, men har du de rätta frågorna för att få maximal utdelning på din investering i både tid och pengar?

Kommentera