aug
25
2021

Öjeby Lantbruksmässa

Fullspäckat program i både digital & fysisk form på årets lantbruksmässa i Öjebyn

Från en uppbyggd studio i fält varifrån livesändningar sker hela dagen den 25 augusti, får du som digital besökare ta del av fältvandringar, intressanta paneldiskussioner, föreläsningar, träffa digitala utställare och besöka demoodlingar och den populära Gropen.

Dag två, den 26 augusti, öppnar den fysiska mässan som i år är i mindre skala, anpassad för att kunna följa de rekommendationer som råder vid mässtillfället. Med stora luftiga ytor på mässområdet kan du som besökare tryggt träffa utställare, besöka Gropen, gå på fältvandringar och såklart prata med dina branschkollegor.

När: 25 - 26 augusti

Var: Öjebyn Agro Park, Patrons allé 10 Öjebyn

Mer information: www.ojebylantbruksmassa.se

Kontaktperson: Beatrice Ramnerö 070-589 00 05

Artikeln publicerades onsdag den 09 juni 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Mjölkbonde - att vara eller att inte vara

DEBATT. Det har varit ett kaosartat år där marknaden i stort sett har kraschat. Pandemi, krig och inflation. Priserna på foder, gödning och diesel har varierat från dag till dag - ibland från timme till timme. Jag har kritiserat systemet. Politiken. Forskningen. Och även lantbrukarna. Jag har många gånger frågat mig själv om avvecklingen av vår svenska bondekår faktiskt är den utveckling lantbruket så länge har väntat på.

Kommentera