feb
15
2021

Dikalvsproduktion, fortsättningskurs

En kurs för dig som vill starta upp med dikalvsproduktion eller vill uppdatera dina kunskaper.

Går du i tankarna på att starta en dikalvsproduktion eller känner du att du vill fräscha upp dina kunskaper? Då är detta kursen för dig! Kursen ska ge deltagarna en grundläggande kunskap för att starta en ekologisk dikalvsproduktion. Förutom kunskap ger kursen även ett nätverk och kollegor i branschen. Kursen är del två av två, det går bra att bara delta på en utav kurserna. Kursen är i första hand för dig som bor i Södermanlands län och är finansierad av EU-medel från Länsstyrelsen i Södermanlands län.

När: 15-16 februari 2022

Plats: Digitalt via länk

Tid: 9.00 till ca 15

Sista anmälningsdag 9 januari 2022. OBS! Begränsat antal platser. Mer info och anmälan på Lantbruksråd i Västs hemsida www.lantbruksradivast.se eller till kurser@lantbruksradivast.se (För att din anmälan ska vara komplett behöver vi ha: namn, adress, mailadress, telefonnummer och personnummer).

Frågor? Maila eller ring Maja-Lena Främling info@lantbruksradivast.se eller 070-207 51 67

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Intensiv period för landets superhjältar

Krönika: När jag får frågan vilken årstid som är min favorit har våren alltid varit mitt självklara svar. Våren är den årstid som alltid legat mig närmast hjärtat. De som känner likadant gör säkert det på grund av att dagarna blir längre, att fågelsång kan höras från tidig morgon till sen kväll och på grund av att naturen återigen börjar ta färg. Men även fast jag också uppskattar fågelsång och långa, soliga dagar så är inte det anledningen till att jag tycker att våren är extra speciell. 

 

Kommentera