mar
23
2022

Produktutveckling och förädling av premiumsortiment

Digital träff med fokus på svenska nya proteingrödor

Välkommen på en digital kunskapsträff på temat förädling av svenska proteingrödor. Här får du chans att öka din kunskap om vad som just nu händer i förädlingsledet och hur man kan lyckas med en ny produkt – och få ut den på marknaden.

Evenemanget vänder sig främst till lantbrukare och personer inom primärproduktion. De inbjudna talarna är representanter från förädlingsledet i livsmedelskedjan som delar med sig av vad som är på gång kring svenska gröna proteiner både nationellt och regionalt. Om evenemanget Rätt från Slätt arrangerar tillsammans med Gröna Möten och Naturbruksförvaltningen i Västra Götaland.

Plats: Digital mötesplats Gröna möten Inför evenemanget sänds aktuell information och länk till mötet ut till den e-post du anger vid anmälan. Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se, 0761078173.

Anmäl dig via www.gronamoten.se senast måndag 21 mars. Varmt välkommen!

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland och LRF.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Slutpriserna för skörd 2023 - inklusive efterbetalningar

Nu är nivån klar för alla aktörers efterlikvid som är med i Jordbruksaktuellts prissammanställning över slutpriserna för leverans i skörden 2023 inklusive efterbetalningar. En lägre skörd än 2022 och med stora kvalitetsproblem blev utfallet för skörden 2023. Samtidigt föll de globala spannmålspriserna och drog med sig de svenska priserna.  Foderspannmål och oljeväxter var de som stack ut med de högsta prisnedgångarna jämfört med 2022.

 

Kommentera