aug
12
2022

Klimatfrågor lamm - INTERNORDEN

InterNorden är ett informellt nordiskt nätverk som är öppet för lammproducenter, forskare, rådgivare, veterinärer med flera fårintresserade

Från lunchtid den 12 augusti till eftermiddagen den 14 augusti arrangeras inom nätverket en tredagars konferens med föreläsningar/presentationer och studiebesök. Besökare från hela Norden välkomnas till konferensen. Observera att presentationerna kommer att hållas på engelska. 

Var: Quality Hotel Prisma i Skövde

Konferensen arrangeras av SLU men två programdelar under dagarna arrangeras inom ramen för Gröna Möten, tema klimat på eftermiddagen fredag 12/8 samt tema Hälsa/Välfärd på eftermiddagen lördag 13/8. Dessa två programdelar är kostnadsfria och öppna för alla.

Anmäl dig till Gröna Möten senast 28 juli via www.gronamoten.se till fredagens evenemang.

Om du är intresserad av konferensen i sin helhet läs mer och anmäl dig här senast 20 juli. 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Intensiv period för landets superhjältar

Krönika: När jag får frågan vilken årstid som är min favorit har våren alltid varit mitt självklara svar. Våren är den årstid som alltid legat mig närmast hjärtat. De som känner likadant gör säkert det på grund av att dagarna blir längre, att fågelsång kan höras från tidig morgon till sen kväll och på grund av att naturen återigen börjar ta färg. Men även fast jag också uppskattar fågelsång och långa, soliga dagar så är inte det anledningen till att jag tycker att våren är extra speciell. 

 

Kommentera