feb
21
2023

Att utveckla ett framgångsrikt lantbruksföretag - Del 2

Öka din kunskap i företagande

”Att utveckla ett framgångsrikt lantbruksföretag, del 1 och 2” är två seminarier som ingår i projektet Framgångsrikt företagande för lantbruk. Dessa två seminarier kommer att bygga på varandra, och vänder sig till lantbrukare, rådgivare och företagare inom de gröna näringarna som vill öka sin kunskap kring företagande, management och ekonomi.

Del 1 kommer att arrangeras på Lundsbrunn Resort & Spa den 10 november.

Del 2 kommer att arrangeras på Bjertorp slott den 21 februari. 

Seminarierna är ett samarrangemang Agroväst och Gröna Möten.

Anmäl dig via www.gronamoten.se senast 3 november. Inför evenemanget sänds aktuell information ut till mötet till den e-postadress du anger i anmälan.

Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se 0761 07 81 73. Varmt välkommen! Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland och LRF.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Vad är en agronom?

Krönika: Sommarkänslan kom till Uppsala med dunder och brak, likaså gjorde examen. Agronomekonom var ingen titel som var given i mina yngre år. I mina umgängeskretsar hemifrån eller i andra konstellationer, utanför lantbruket, är det förvånansvärt få som vet vad en agronom är, inte minst gör. Det är synd, med tanke på vilket brett spann de fem inriktningarna täcker; ekonomi, mark- och växt, livsmedel, husdjur och landsbygdsutveckling. I ärlighetens namn hade jag till en början svårt att formulera en bra förklaring för de frågvisa i min närhet, och vilka jobb en agronom kan få beroende på vilken väg denne tar. 

 

Kommentera