nov
16
2023

Biogas - från idé till färdig anläggning

Många lantbrukare är intresserade av biogas, men det finns många frågor att överväga. Ska de bygga själva eller samarbeta? Vilka tillstånd behövs, och hur finansierar de projektet? 

På denna träff med experter och erfarna lantbrukare kan du få svar på dina frågor och praktiska insikter om att ta biogasprojekt från idé till färdig anläggning. Träffen ger möjlighet att rådgöra med experter och lära av andras erfarenheter, vilket kan hjälpa till att lyckas i biogasvärlden och dra nytta av dess fördelar för både sina lantbruk och miljön. På träffen får du lyssna på lantbrukares erfarenheter kring processen från idé till färdig anläggning.

När: 16 november 12.30 - 17.00

Var: Munkagårdsgymnasiet i Tvååker

Evenemanget är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är lantbruks- och skogsföretagare, rådgivare eller markägare.

Seminariet är ett samarrangemang mellan Region Halland, Länsstyrelsen Hallands län, Biogas i samverkan SydVäst, Högskolan Halmstad och Agroväst Gröna Möten.

Vid frågor kontakta emma.svensson@agrovast.se eller elvira.lund@agrovast.se.

Mer information och anmälan: Senast 6 november via www.gronamoten.se. 

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland, LRF, Nötkreatursstiftelsen, Sparbanksstiftelsen Lidköping och Sparbanksstiftelsen Skaraborg.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste